Japanska nudlar på svenska
Ramen är en traditionell form av comfort food i Japan – och enligt oss den optimala snabbmaten. Det är rejäl, mättande och rykande het mat till en rimlig kostnad.
Ramen är enkelt, hälsosamt och otroligt gott!
På Raamen serverar vi vår egen Stockholmsversion av denna värmande och mättande nudelsoppa. Det börjar med naturliga ingredienser, men framför allt våra egna tankar och idéer om hur man ska tolka denna geniala maträtt. Ramen är enkelt, hälsosamt och otroligt gott! Vi använder färska nudlar gjorda efter eget recept, naturliga ingredienser med hög kvalitet och våra 18 timmars-buljonger för att skapa riktigt goda ramen.
Raamen drivs av Adam Dahlberg & Albin Wessman som bland annat tagit Silver i Bocuse d’Or 2012 (Adam) och Brons i Årets Kock 2013 (Albin) och senast (2022) tilldelats en stjärna i Guide Michelin för sin restaurang Adam/Albin på Rådmansgatan i Stockholm.