fbpx

S2 Karaoke Vanliga Frågor och Svar

Hur mycket kostar det att boka karaoke?

Prissättning: Vi har ett dynamiskt prissystem. Kostnaden varierar från 100 SEK per person för en 1-timmars session under tider med låg beläggning till 295 SEK per person för en 1 timme och 45 minuter session under tider med hög beläggning.
Rumskapacitet: Varje rum har ett minimikrav på antal personer baserat på rummets storlek. Vänligen se respektive rumsbeskrivning på hemsidan för rekommenderat antal.

Behöver vi boka i förväg?

Bokningar: Vi rekommenderar starkt att ni bokar i förväg för att garantera tillgänglighet. Särskilt under helger när det är en högre beläggning och bokningar görs med längre framförhållning. Drop-in är välkommet i mån av plats.

När betalar jag?

Betalning: Betalning för rummet sker vid ankomst innan ni går in i rummet. Vi kan inte dela upp notan. Den person som gjorde bokningen är ansvarig för hela betalningen Förbeställd mat och dryck betalas separat i den aktuella restaurangen vid serveringstillfället.

Hur kan jag avboka eller ändra min bokning?

Ändringar och Avbokningar: Ni kan avboka eller ändra er bokning utan kostnad upp till 72 timmar före den planerade tiden. Därefter tillkommer en avgift på 60% av bokningspriset. Ni kan fortfarande justera era mat- och dryckesbeställningar gratis fram till 24 timmar innan. Vid mindre än 24 timmar kvar tillämpas en avgift på 100% av bokningsvärdet.
Justeringar: Ni kan alltid öka antalet besökare efter rummets maxstorlek samt förbeställd mat/dryck.
För att justera eller avboka: Vänligen mejla till karaoke@s2restauranghall.se.

Kan vi ta med egen mat och dryck?

Egen Mat/Dryck: Nej, det är inte tillåtet att ta med egen mat och dryck.

Vad händer om vi kommer försent?

Sen Ankomst: Se till att vara på plats 20 minuter före er bokade tid för registrering, betalning och en kort introduktion. Ert rum hålls för er upp till 15 minuter efter er starttid. Därefter släpper vi rummet för nya bokningar. Det finns ingen garanti att sluttiden kan förlängas vid sen ankomst.
No show: Om ni ej dyker upp till er bokad tid, sker en 100% debitering på förregistrerat kort vid bokningstillfället. Även gällande förbeställd mat & dryck.

Hur lång är en karaokesession?

Sessionens Längd: En standardbokning är 1 timme och 45 minuter.

Kan vi sjunga längre än 1 timme och 45 minuter?

Förlängda Sessioner: Ja, ni kan boka flera tidsblock i följd eller eventuellt boka kortare sessioner under lunchtid samt som drop-in. Förlängning av er session sker på förfrågan och beror på tillgänglighet efter er bokade tid mot en tilläggsavgift. Fråga personalen på plats.

Kan jag komma till S2Karaoke om jag inte tänker sjunga?

Icke-sångare: Absolut, ni kan njuta av tiden i S2 Restauranghall med ett brett utbud av mat och dryck. För att vara i karaokerummen måste samtliga vara betalande gäster.

Vad är policyn för olagliga substanser?

Policy för olagliga Substanser: Vi har en strikt nolltoleranspolitik mot narkotika. Upptäckt eller skälig misstanke om användning av substanser kommer att resultera i omedelbar avslutning av ert besök utan återbetalning.

Vad gäller för nekanderätt vid alkoholservering?

Rätt att Neka: I enlighet med svensk alkohollagstiftning får inte överberusade gäster vistas i våra lokaler och personal har därmed rätt att neka servering.
Vid servering av alkohol i karaokerummen, behöver samtliga besökare vara 18år fyllda. Undantag kan ske i sällskap med målsman.

Verifierad av MonsterInsights